Floor van de Water

And so the adventure begins...

Mijn naam is Floor van de Water, en ik ben de Founder van LouLou Essentiels en FMME.

Sinds ik in 2010 de stap nam om voor mezelf te gaan werken heb ik een redelijk aantal beurzen, congressen en seminars bezocht in binnen en buitenland. Wat me steeds weer opviel is dat er zoveel stijlvolle vrouwen rondlopen met werktassen die niet passen bij hoe ze eruit zien.

Mooie maar net te kleine handtassen uitpuilend van de werk assets. Sprankelende vrouwen met in hun hand een toch wat saaie mannen laptop tas in grof nylon of een te klassieke glimmend bruinleren 'recht toe recht aan' tas. Een complete mismatch tussen powervrouw en businessbag.

Er zijn ontzettend veel handige werktassen te koop, maar ze missen vaak de female touch. En dat moest anders. Ook voor je werk wil tenslotte een tas waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt. Een mooie tas waar je je aan kan hechten. Een tas gevuld met slimme bussiness features, maar met de looks van een high end fashion label. Een tas die eerlijk en duurzaam is gemaakt. Een tas waar je trots het land, nee, de wereld mee in kan, een best companion. Die tas hebben wij nu, in verschillende uitvoeringen, dus voor iedere proffesional een eigen model. Voor en door vrouwen. Laat weten wat je vindt, of wat je mist. Dan kan ik dat meenemen in het ontwerp proces.

Lets make it work...

Floor

floor@FMME.com