Persinformatie over FMME. laptoptassen

There’s a new girl in town

FMME. is het nieuwe duurzame Nederlandse label met feminine werktassen ontworpen door en voor vrouwen. Is dit het einde van de zoektocht naar een laptoptas die past bij pumps en sneakers?

Een bekend gezicht; Female professionals on the go, inspirerende, stijlvolle goed geklede vrouwen, zeulend met net even te grove (mannelijke) laptoptassen, versleten nylon exemplaren of mishandelde uitpuilende handtassen. Daar moest iets aan gebeuren.

Founder Floor van de Water vertelt; “Met input van de ambitieuze vrouwen om mij heen en mijn eigen ervaring als eigenaar van het accessoire label LouLou ben ik aan de tekentafel gaan zitten. Het doel; de perfecte, stijlvolle laptop tas voor iedere vrouw. Hoe haar dag, of tas ook wordt ingedeeld. Eerlijk gemaakt, van duurzaam gelooid leer en met veel fijne functionele extra’s tegen een fair prijs.”

Het resultaat mag er zijn. Van een strakke classy backpack tot ruime dokterstas en alles daartussen. Classy van buiten, full power vanbinnen. In de poeder roze voering gaan slimme features schuil, zoals een verborgen bagageriem, RFID-vak met bescherming tegen skimmen, uitgebreide organiser, flessenhouder en meer.

De werktassen van FMME. zijn inmiddels verkrijgbaar bij een tiental retailers in Nederland en België.

BEELDPAKKET PERS

Review shoot FMME. laptoptassen