Verzorging

De Materialen

FMME. kiest haar leder zorgvuldig; een rijke kwaliteit leer die toch licht is van gewicht. Ons rundleer voldoet aan alle Europese regelgeving en is afkomstig uit Italië en India en is gewonnen en gelooid volgens de  richtlijnen van 'The Leather working Group'. Het leer is een bijproduct uit de voedselindustrie.

In alle FMME. accessoires  zit de kenmerkende, ‘pink latté’-voering. De garantie op ‘instant happiness’ wanneer je de tas open ritst. En over ritsen gesproken: FMME. gebruikt de beste, soepelste ritsen die op de markt verkrijgbaar zijn. De 'corn theet' zipper. De ‘tanden’ van de rits zijn wat breder, zwaarder en beter afgewerkt voor een verzorgde uitstraling en heerlijke rits 'swoesj'. En dat merk je. Iets zo simpel als ritsen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Taking Care

Een leren accessoire is je investering waard. Zeker wanneer deze met liefde en zorg ontworpen en (hand)gemaakt is. Verzorg jouw accessoire goed voor jarenlang plezier. Behandel het voor gebruik met een passende bescherming en herhaal dit iedere 3 maanden. Omdat leer een natuurproduct is, heeft ieder FMME.-item een eigen unieke look en feel. Kijk bij Care bovenaan de website en ontdek hoe je jouw leer het best kan verzorgen.

Bel ons op 070-3458823 of mail ons naar info@fmme.com. alsjeblieft.