Spaarprogramma

FMME. Loyaal

FMME. Loyaal is het spaaprogramma van FMME. Maak een shop account aan om mee te kunnen doen aan het programma en ontvang gelijk 125 credits. Het je een shop account aangemaakt dan ontvang je een zogenoemde validatiemail. Klik op button in die mail om je e-mailadres te valideren. Door je e-mail te valideren weten wij dat jij ook de persoon bent die zich heeft aangemeld voor het programma. Voor het valideren van je e-mailadres ontvang je nogmaals 125 credits.

Binnen dit programma ontvang je credits voor je aankopen. Deze credits kan je volgens omzetten in kortingsvouchers.

100 credits kun je omzetten in een kortingsvoucher van 5%
250 credits kun je omzetten in een kortingsvoucher van 10%
500 credits kun je omzetten in een kortingsvoucher van 25%

Ben je jarig dan ontvang je een voucher van 15% korting. Deze is tot 30 dagen na je verjaardag geldig. Let op! Je moet jezelf wel voor je verjaardag registreren om de voucher op je verjaardag te ontvangen. Bij registratie op je verjaardag ontvang je de verjaardag voucher niet.


Als je je e-mailadres gevalideerd hebt, dan verschijnt in de pop-up van het programma de mogelijkheid om je geboortedatum in te vullen. Klik op de button en je wordt doorgezet naar je eigen FMME. Loyaal pagina. Vul hier je geboortedatum in.

Je credits zijn een jaar geldig. Iedere keer dat je een nieuwe aankoop doet verleng je de geldigheid van je credits wederom met een jaar.

Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact met ons op.

Ga direct naar het programma FMME. Loyaal

Veel spaarplezier!

Salut,

Floor van de Water