Spaarprogramma

FMME. Loyaal

Maak een shop account aan om mee te kunnen doen aan het programma van FMME. en ontvang gelijk 125 credits. Heb je een shop account aangemaakt dan ontvang je een zogenoemde activatiemail. Klik op button in die mail om je e-mailadres te valideren en je account te activeren. Voor het activeren van je account ontvang je nogmaals 125 credits.


Vanaf nu ontvang je voor iedere euro die je besteed in onze webshop 1 credit.

Let wel! nieuwe verkregen credits na een aankoop zijn pas in te zetten na het verstrijken van de retour periode, mits je de aankoop niet geretourneerd hebt.

Bij voldoende credits kan je deze omzetten in kortingscode.

100 credits kun je omzetten in een kortingcode van 5%
250 credits kun je omzetten in een kortingcode van 10%
500 credits kun je omzetten in een kortingcode van 25%

Bekijk het navolgende filmpje om te zien hoe je je credits kunt omzetten in een kortingscode.

 

Ben je jarig dan ontvang je een voucher van 15% korting. Deze is tot 30 dagen na je verjaardag geldig.Voorwaarden is wel dat je een account hebt aangemaakt voor dat je jarig bent. Daarnaast dient ook je geboortedatum te zijn ingevuld.

Als je je e-mailadres gevalideerd hebt, dan verschijnt in de pop-up van het programma de mogelijkheid om je geboortedatum in te vullen. Klik op de button en je wordt doorgezet naar je eigen FMME. Loyaal pagina. Vul hier je geboortedatum in.


Je credits zijn een jaar geldig. Iedere keer dat je een nieuwe aankoop doet verleng je de geldigheid van je credits wederom met een jaar.

Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact met ons op.


Ga direct naar het programma FMME. Loyaal

Veel spaarplezier!

Salut,

Floor van de Water