About us

WAT WE DOEN

FMME. Hét tassenlabel voor en door ambitieuze vrouwen. FMME. brengt vrouwen comfort met stijlvolle, hoogwaardige business bags en accessoires. Iedere business bag is voorzien van unieke, onmisbare functionaliteiten. Speciaal voor jou. Zodat jij je kunt blijven focussen op jouw missie en toch tijd overhoudt voor de belangrijke dingen in het leven. Slimme ontwerpen, in combinatie met een sophisticated design. Voor je het weet, kun je niet meer zonder. Dus zoek niet verder. FMME. it is.

WAT WE BELOVEN

Eerlijk en puur. Dat is waar we bij FMME. voor staan. Het atelier waar onze collectie wordt gemaakt draait volledig op zonne-energie, en is SA8000 gecertificeerd, een leidende standaard voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien wordt er extra training gegeven aan de makers, en is er een supportprogramma voor alleenstaande moeders.

FMME. FEATURES

Ieder FMME. accessoire heeft een reeks unieke eigenschappen. Zorgvuldig ontworpen en gecombineerd voor een perfect georganiseerde werkdag.

Een van deze features is het RFID-beschermvakje. In dit speciale vakje bewaar je veilig je betaalpassen, zonder op afstand geskimd te kunnen worden. Het speciale cryptalloy-folie voorkomt dat de microchips in je passen informatie kunnen prijsgeven.