The Interiorist en haar 15 inch laptoptas FMME.

The Interiorist en haar 15 inch laptoptas FMME.

Monique heeft de 15 inch laptop schoudertas Caithy in zwart Croco. Een match made in fashion haven.

Rock en Roll en nonchalant chic

@the.Interiorist. Dat is Monique Pawirosemito. Zoek haar onder deze naam op instagram en krijg een stijlvol beeld van deze perfectionist met passie voor design.

Monique in een paar woorden? Rock and roll, to the point, no nonsens en out of the box. Haar perfect FMME. match is de 15 inch laptop Schoudertas Caithy in het zwarte Croco leer. Aan haar schouder is de tas net zo rock and roll als zij is. Nonchalant chic en net als Monique boordevol verrassingen. Match made in heaven. 

Wie is Monique

Na 20 jaar gewerkt te hebben als artdirector voor grote en kleine merken was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze wilde weer werken vanuit haar hart. De liefde voor interieur design, fotografie en antiek en curiosa combineren. En zo kwam het dat ze naast het managen van 4 drukke kids (en haar net zo drukke man), een vol sociaal leven en een verhuizing van de hoofdstad naar de hofstad haar one 'man' interieur bedrijf uit de grond stampte. En niet onverdienstelijk.

Golden hours

Met een overvolle agenda vliegt ze van hot naar her, houd de ballen hoog, en managed het op een of andere manier ook nog om dit charmant en stijlvol te doen. Haar dagen beginnen vaak al om 5.00, wanneer het huis nog in rust is. Voor de hele santenkraam s'ochtends aan tafel schuift heeft zij al twee 'golden hours' benut. Pretty good voor iemand die eigenlijk een nachtmens is.

Haar favoriete FMME.

Monique kiest voor haar 15 inch dames laptoptas omdat ze ermee naar een klant kan, om vervolgens door te racen naar de zwemles van een van haar jongens. Zakelijk en prive een super match dus. 

Benieuwd naar dit deze fijne Laptop schoudertas? Bekijk uitvoeringen van van ons model Caithy hier.