QR code info

 What we do

FMME. Hét tassenlabel voor en door ambitieuze vrouwen. FMME. brengt vrouwen comfort met stijlvolle, hoogwaardige dames laptoptassen en accessoires. Iedere laptoptas is voorzien van unieke, onmisbare features. Speciaal voor jou. Zodat jij je kunt blijven focussen op jouw missie en toch tijd overhoudt voor de belangrijke dingen in het leven. Slimme ontwerpen, in combinatie met een sophisticated design. 

Who we are

FMME. Voor en door vrouwen. In 2010 begon Floor van de water met het label LouLou Essentiels. Een geweldig avontuur maar niet alles wat Floor voor ogen had was realiseerbaar met het merk LouLou. De wens om een strakke bussines-bag lijn op te zetten werd steeds sterker. Mooie eerlijke tassen die goed in elkaar zitten en echt gemaakt zijn voor vrouwen. Met dank aan de ambitieuze vrouwen om haar heen en met veel passie voor product, vormgeving, details en techniek is FMME. ontstaan. Hèt nieuwe merk voor vrouwelijke laptoptassen. Een duurzaam merk met een 'must have' collectie werktassen speciaal afgestemd op de wensen van de female professional.

What we promise

Maar je wil wel dat waar je zelf blij van wordt ook iets bijdraagt aan een betere wereld. Daarom wordt FMME. gemaakt in een atelier waar vanuit het merk LouLou al meer dan 10 jaar ervaring mee is. Een uitzonderlijk goed georganiseerd bedrijf dat niet alleen alle boxen tikt wat betreft arbeidsnormen en waarden, maar ook wat betreft duurzaamheid en milieu. Alle ins en outs lees je op de FMME. website onder de kop 'sustainable' onderaan de website.