VEILIG BETALEN & ALTIJD GRATIS VERZENDEN

QR code info

 

WHAT WE DO

FMME. Hét tassenlabel voor en door ambitieuze vrouwen. FMME. brengt vrouwen comfort met stijlvolle, hoogwaardige business bags en accessoires. Iedere business bag is voorzien van unieke, onmisbare functionaliteiten. Speciaal voor jou. Zodat jij je kunt blijven focussen op jouw missie en toch tijd overhoudt voor de belangrijke dingen in het leven. Slimme ontwerpen, in combinatie met een sophisticated design. Voor je het weet, kun je niet meer zonder. Dus zoek niet verder. FMME. it is.

 

WHO WE ARE

FMME. Voor en door vrouwen. Mijn naam is Floor van de Water. Ik ben in 2010 voor mijzelf begonnen en kwam bijna per ongeluk terecht in de tassenbranche. Met mijn eigen label LouLou Essentiels heb ik de afgelopen jaren ontzettend veel beleefd. Een geweldig avontuur dat smaakt naar meer. De wens om een nieuw merk te starten werd dan ook steeds sterker. Een nieuw merk met een 'must have' collectie werktassen speciaal voor de female professional. Met dank aan de ambitieuze vrouwen om me heen en met veel passie voor product, vormgeving, details en techniek is FMME. ontstaan. Hèt nieuwe merk voor vrouwelijke businessbags. Ik ben ontzettend trots op het resultaat en de leuke mails die ik in de eerste weken al heb ontvangen van enthousiaste FMME. gebruiksters. Laat me vooral weten wat je van je nieuwe accessoire vindt. Let's make it work together. Mail me op Floor@FMME.com.

 

WHAT WE PROMISE

Eerlijk en puur. Dat is waar FMME. voor staat. Het atelier waar onze collectie wordt gemaakt draait volledig op zonne-energie, en is SA8000 gecertificeerd, een leidende standaard voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien wordt er extra training gegeven aan de makers, en is er een supportprogramma voor alleenstaande moeders. Je kan met een gerust hart genieten van je FMME. accessoires. 

 

CARE

Een leren accessoire is de investering altijd waard. Zeker als deze met liefde en zorg ontworpen en handgemaakt is. Verzorg jouw accessoire goed voor jarenlang plezier. Behandel het voor gebruik met een passende bescherming en herhaal dit iedere 3 maanden. Omdat leer een natuurproduct is, heeft ieder FMME.-item een eigen unieke look en feel. Naarmate de tijd verstrijkt, zal je accessoire steeds meer laten zien wie je bent en hoe je jouw item gebruikt.

Gebruik voor de Grain en Nature producten de care spray die je vindt bij de accessoires op deze pagina. Voor het verzorgen van de croco accessoires zijn we nog opzoek naar het beste product. Vragen over het leer van jouw FMME.? Bel ons op 070-3458823 of mail ons naar info@fmme.com.